Koelen en vriezen

Koeling is onmisbaar in onze moderne samenleving. De techniek die hieraan ten grondslag ligt wordt ook wel “koudetechniek” genoemd. Je onttrekt warmte uit een ruimte of substantie en staat dit elders af. Het doel is de temperatuur in de afgesloten ruimte of substantie te verlagen en te handhaven.

 

Wij kennen dit o.a. in de vorm van een koelcel, vriescel, toonbank, inloopkoelkast en niet te vergeten de wijnkoeling in uw kelder!

 

Koude heeft in veel bedrijven een essentiële functie. Wij weten dat u hoge eisen stelt aan uw koeltechnische apparatuur. Deze moeten immers de kwaliteit van uw product of productieproces waarborgen.

 

Daarom is naast de montage ook de service en het onderhoud van apparatuur erg belangrijk.

 

Bij Complete Air Solutions denken wij met u mee. Eerst luisteren we naar wat u precies nodig heeft en dan gaan we samen met u aan de slag voor een installatie op maat.

 

Het kan hierbij gaan om een simpele koelinstallatie, maar ook voor complexere problemen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u met de juiste oplossing.

Wij hebben ruime ervaring met minder alledaagse wensen, zoals:

  • een koelinstallatie om een ijsruimte te creëren in een saunacomplex.
  • een systeem voor een metaalfabriek, zodat hun mallen op de juiste snelheid kunnen afkoelen.
  • een op maat gemaakte installatie voor een museum die een doornsnede van een mierenhoop laat zien. In de mierenhoop moesten verschillende ruimtes een precieze temperatuur hebben en daar hebben wij een systeem voor gemaakt.