Eigenaar Paul van den Bogerd heeft reeds tientallen jaren ervaring als koelmonteur, en werkte 20 jaar voor een groot bedrijf, dat bij vele grote en kleine bedrijven bekend staat als de grootste in het leveren en installeren van koel- en vriesmeubelen.

 

Daarna werkte hij nog een aantal jaren als servicemonteur bij een groothandel in klimaatapparatuur. Door deze jarenlange ervaring en de drang om telkens weer op zoek te gaan naar vernieuwde oplossingen en mogelijkheden, heeft hem zover doen komen om eindelijk zijn droom te doen verwezenlijken, en op 1-1-2009 Complete Air Solutions op te starten.

 

Voor Complete Air Solutions is bijna niets onmogelijk op het gebied van klimaatbeheersing, en elke grote of kleine opdracht is telkens weer een uitdaging. Of het nu gaat om een airco in uw slaapkamer, een zwembad verwarming, een koel/vries installatie voor uw winkel of bedrijf, of het verwarmen en koelen van uw bedrijfspand, alles (tot en met de nazorg van uw installatie) dient tot in de puntjes afgewerkt te zijn.

 

Daarvoor staat Complete Air Solutions persoonlijk garant!

 

Ook de nauwe samenwerking met zeer bekwame collega’s zorgt ervoor dat wij flexibel en accuraat zijn. Door onze samenwerking met andere bedrijven kunnen wij ook grotere opdrachten aan.

 

Bel ons dus voor een goed en vrijblijvend advies waarbij wij rekening houden met uw wensen, de mogelijkheden en niet te vergeten uw budget!

 

Hopelijk tot binnenkort.